14u – 00u / Villa Bota: IT.TAKES.JUNGLE
De malle boys van it.takes.two nemen je voor twee dagen mee op een snikhete saunatrip door hun eigen ontworpen jungle. Onderweg ontdek je lezingen, ambient dj-sets, artwork, fruit, filmvertoningen en nog zo veel meer.
Tropical vibes & earthly delights.

18u / Park: JAKOMO

JAKOMO is een vierkoppige Brusselse indieband bestaande uit een slaapkamer-DIY’er en zijn homies die zonnige lo-fi indie maken.Invloeden: King Krule, Robbing Millions, Mac DeMarco, Foals, Homeshake en vroege Arctic Monkeys.

19u / Park: UMM

Deze Gentse groep brengt experimenteel afgekruide pop. Ingrediënten daarin zijn welgemikte grooves door hoekige ritmes, intrigerende songstructuren, prominente synths en zijdezachte mysterieuze vocalen. Warpaint loert om de hoek en Wild Beasts knikt goedkeurend mee

20u: VERRASSING!

22u / Park: YELLOWSTRAPS

YellowStraps is een team van jonge dromers. Het drietal rond de broertjes Murenzi is een van Belgiës grootste urban talenten, met lome soul die fans van James Blake tot Sampha achter de oren moet kietelen. Drie jaar geleden werd het trio, verkozen tot most promising band op de Red Bull Elektropedia Awards. Vorig jaar brachten ze een nieuwe ep uit, ‘Blame’.

Kiosktheater 23u

Menzo Kircz - Onduidelijke Correspondenties

Vanaf vandaag is er van alles aan de hand. 
Een tastbaar vlak ligt voor ons. 

En alles komt voorbij.
 
En alles gaat voorbij. 

Soms moet de zon wat vaker opkomen, voordat het echt een nieuwe dag is.

“Wij zijn twee stippen op elkaars horizon, maar ik zwaai naar je vanuit de verte.”

Onduidelijke Correspondenties is de voorstelling waarmee Menzo Kircz afstudeert van de opleiding KASK Drama in Gent. Het is een zoektocht naar een taal en gezamenlijke ruimte. De voorstelling wordt gespeeld aan tafel, met een publiek zo groot als er mensen aan de tafel passen. U bent van harte uitgenodigd om aan te schuiven.

Platendraaier: Lisa Jordens

Villa Bota Radio

14u – 16u: TBA

16u – 18u: Clarksville Station