14u- 00u / Villa Bota: IT.TAKES.JUNGLE

De malle boys van it.takes.two nemen je voor twee dagen mee op een snikhete saunatrip door hun eigen ontworpen jungle. Onderweg ontdek je lezingen, ambient dj-sets, artwork, fruit, filmvertoningen en nog zo veel meer. Tropical vibes & earthly delights.

18u / Park: POPPEL

Uit de muziek van Poppel spreekt liefde voor shoegaze, jangle pop en lo-fi dream pop. Poppel speelt in een typische opstelling voor het genre: twee gitaren, drums, bas en zang. ‘Hit It’ is het debuutalbum van Poppel. De plaat telt tien verrassend verfrissende songs die je meteen naar de repeat-button dwingen.

19u / Park: THE TUBS

The Tubs: een gevestigde waarde in het Gentse muziekcircuit die een plekje bovenaan het ranglijstje van de betere Belgische bands verdient. Hun gevatte, catchy songs met een donkere kwinkslag die soms luid, dan weer laidback klinken, veroveren de laatste jaren ook de regionen ten westen van de Atlantische Oceaan. Terecht! Het heerschap heeft bijzonder swingende kantjes en live is het dan ook steevast feest, zowel op als voor het podium.

20u / Park: VERRASSING!

 22u / Park: KING DICK

King Dick is het soloproject van Wim De Busser. De Antwerpenaar is een multitalent: als keyboardspeler, danser, choreograaf en componist werkte hij aan verschillende projecten zoals Zita Swoon Group, Helmut Lotti, The Baboons, The Colorist, Stef Kamil Carlens Solo en Abattoir Fermé. In 2015 nam hij het alter ego King Dick aan, waarmee hij lo-fi psych-pop, gotische folk en oompah trash-pop combineert. Non-conformistisch en recht in je bakkes.

Kiosktheater 23u

Simon Baetens – One Hit Wonder

One Hit Wonder’ is de eerste solovoorstelling van Simon Baetens. Op de grens tussen installatie en performance, tussen concert en lezing, ontstaat een zelfportret dat weigert biografisch te zijn. 

Want het gaat niet over mij. Maar waar gaat het dan over? Het gaat over onmogelijkheid. De onmogelijkheid buiten jezelf te staan en de onmogelijkheid met jezelf samen te vallen.

Het resultaat is een partituur van raakvlakken, een choreografie van hyperlinks, een medley van vraagtekens.

Platendraaier: DJ Woodland

Villa Bota Radio

14u – 16u: Klankschap

16u – 18u: Namaakkanttekeningen