18u / Park: VAGINAS, WHAT ELSE?

Vaginas, what else? is een prettig gestoord meisjestrio dat hun instrument pas ontdekt op weg naar de top. Hun zelfverklaarde waanbeelden van succes vertalen zich in iets... unieks! Deze drie hanteren als geen ander het ‘Je m’en fous’-principe, nemen zichzelf vooral niet te serieus en leven onder het motto ‘We love everyone but we do as we please.’

19u / Villa Bota: DAGOBERT DUB

Dagobert is een Kempisch dub ensemble. Hun geluid wordt gedragen door rollende ritmes en bodemloze basslijnen, ondergedompeld in een bad van delay en reverb. 2 broers, 1 zus en 2 halfbroers. Donker, filmisch en tegendraads.

20u / Park: HI HAWAII

GeRoeZeMoes staat voor een doorbraak buiten de landsgrenzen, dus veranderen ze hun naam naar Hi Hawaii, wat iets makkelijker bekt in het Engels. Ze zijn afkomstig uit Brussel en brengen ExperimentalFizzPopExplosion. De jonge wolven Jens Bouttery (drums, keys, vocals) & Lennart Heyndels (bass, keys, vocals) mixen taalkundige experimenten met free jazz, contemporary music, pop music, theatre & film music. Met absurde teksten, meezingbaarheid en het absurdisme, vreugde en verdriet uit het alledaagse leven.

20u45 / Villa Bota: Rani Decock – Koffieklets (videoperformance)

Rani stelde haar oma en haar mama 15 dezelfde vragen. Vragen over het ouder worden, hoe ze terugblikken op hun leven en de terugblik op elkaar. Ze nam de interviews apart van elkaar op en wist ze op slimme, ritmische wijze aan elkaar te verbinden. Een humoristische, herkenbare en ontroerende voorstelling.

21u – 23u / Park: KARAOKE

Een klassieker op het Vama Veche-menu: de karaoke! Pick your hit, smeer de stembanden, drink jezelf de nodige moed in en klim op het VV-podium. Balancerend op de grens van de goeie smaak, maar o zo plezant!

Kiosktheater 23u

Vrij aanplakken - Marius Lefever & Senne Vanderschelden

"Van waar ben je?"

"Waar?"

Achter mijn ogen.

Vandaar dus mijn tasten, vandaar het zoeken.

Vrij aanplakken is het herkenbaar gevoel,

onze ontmoeting met het houden van.

Platendraaier: Insein Radio

Villa Bota Radio

14u – 16u: DXRDXN

16u – 18u: TBA