Het Entrepot ondersteunt en begeleidt jonge makers, denkers, artiesten, organisatoren en organisaties, en stelt ruimte ter beschikking tegen democratische prijzen. Zo kan je in Het Entrepot aan de slag in het fablab en het houtatelier, maar ook in de muziekrepetitieruimtes, danszalen en andere werkplekken.

Het Entrepot is daarnaast ook dé plek om te feesten in Brugge en de wijde omgeving. Op grote fuiven voor 1.500 man of kleinere party’s in onze Factor Club in het centrum. Voor hippe party’s, voor fuiven van jeugdbewegingen en voor galabals.

Het Entrepot heeft sinds 2017 ook een atelierwerking mét vaste residentieplek op de Brugse Burg - De Tank - waar tientallen jonge kunstenaars een permanente werkplek hebben. Meer daarover op www.detank.be. Elk jaar van 2014 tot 2018 nodigen we ook twee internationale artiesten(duo’s) uit als artists in residence van Cut The Crap (www.ctc.nu), het residentieprogramma in het kader van Gone West.

Het Entrepot organiseert ook zélf tal van populaire events. Zomerfestival Vama Veche, urban art festival URB, streetfoodfestival Taste A Lot, de Best of Brugge-awards, … Events waarop jonge artiesten kansen en een podium krijgen, voor een publiek van andere jongeren. Met MARKT! en TURBO zet Het Entrepot ook in op jonge makers en ondernemers.

Het Entrepot is ook Villa Bota, een fantastisch medialab in het Astridpark met radiowerking en videocrew, én coole bar waar nog coolere events georganiseerd worden. Ontdek en beluister Villa Bota op www.villabota.be.

Het Entrepot stimuleert kruisbestuivingen en samenwerkingen. Dus wil je iets organiseren, ben je op zoek naar hulp of praktische informatie, een repetitieruimte of gewoon een plek om je ding te doen, spring dan zeker eens binnen!