MENU PARKRESTAURANT 2017

vrijdag 30.06: Thaïse vispapillot

Heerlijke koolvis op Thaïse wijze in papillot met knapperige groentjes en een portie glasnoedels. Pittig op smaak gebracht met rode curry, gember en kokosroom.

Veggie: Mediterraanse groentepapillot

Een heerlijk pakketje gezonde, zuiderse groenten met enkele van de beste smaakmakers die de mediterraanse keuken ons te bieden heeft. Denk artisjok, kappertjes, olijven, feta, provencaalse kruiden, met een kruidig gebakken krielpatatje erbij.

zaterdag 01.07: (VEGGIEWEEKEND): groentebeignets met zomerse slaatjes en verse hummus

Verrassende groentebeignets met komijn en een frisse limoendressing, geïnspireerd door meesterchef Ottolenghi. Als side dish Ottolenghi’s overheerlijke mejadra en frisse linzensalade. En een heerlijke homemade hummus om het helemaal af te maken.

zondag 02.07: (VEGGIEWEEKEND): trio van pasta

Omdat we niet konden kiezen: drie heerlijke pasta’s op één bord : cannelloni, spirelli en linguini, telkens met een andere saus. De tomaat, pesto en room doen uw zin in vlees spontaan verdwijnen.

maandag 03.07: chicken tikka masala en dal met rijst en vers naanbrood

Het beste uit de Indiase keuken op één bord. Een briljante curry, een smaakvolle linzenpuree, heerlijke basmatirijst en ons eigenste legendarische naanbrood.

veggie: tofu tikka masala & dal

dinsdag 04.07: bol-au-vent

Omdat het ook eens good old Vlaamse kost mag zijn: een wereldberoemde klassieker van bij ons in een andere verpakking. Een heerlijke gehaktbal, gevuld met vol-au-vent, op een bedje van verse aardappelpuree en met fris slaatje.

veggie: bol-au-veggie - krokante bal van aubergine en olijven. Gevuld met Italiaanse fontinakaas, overgoten met een pittige tomatensaus, geserveerd met linguini.

woensdag: paella

Een Spaanse traditie die niet veel uitleg nodig heeft. Zoals de traditie het wil bereiden we de rijst in een smaakvolle bouillon van kip, vis- en schaaldieren met het krachtige saffraan als heerlijke smaakmaker.

veggie: rode risotto met verse groenten én martini

Smakelijk!
Chef Ben en zijn team